Om oss

Vi på Rainbow Städ är ett pålitligt och professionellt städföretag som har förbundit oss till att erbjuda enastående städtjänster till våra kunder i Linköping och omkringliggande områden. Vi har byggt upp ett rykte om oss som ett företag som levererar högkvalitativ städning kombinerat med överlägsen kundservice.

Vår målsättning är att skapa en ren och hälsosam miljö för våra kunder, oavsett om det handlar om kontor, hem eller vid en flytt. Vi är stolta över vårt dedikerade team av erfarna städexperter som strävar efter att uppfylla dina behov och överträffa dina förväntningar.

Om Rainbow Städ

Anpassade städtjänster som uppfyller dina unika behov

Vi förstår att varje kund är unik och har sina egna specifika krav när det kommer till städning. Därför anpassar vi våra tjänster för att möta dina individuella behov.

Vi erbjuder flexibla städlösningar och skräddarsyr våra paket för att passa din tidtabell och budget. Med vårt noggranna och systematiska tillvägagångssätt garanterar vi att varje yta blir ordentligt rengjord och desinficerad.

Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och modern utrustning för att säkerställa högsta kvalitet på vårt arbete.

Kundfokus och tillfredsställelse – Vår viktigaste drivkraft

Som ett företag som värdesätter våra kunder strävar vi efter att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse. Vi prioriterar att upprätthålla en öppen kommunikation och snabb respons, så att du alltid kan känna dig trygg och förtroendeingivande när du anlitar oss för dina städuppdrag.

Vi är stolta över att ha byggt upp långsiktiga relationer med våra kunder, och vi ser fram emot att få möjligheten att erbjuda dig den bästa städservicen möjligt.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och låt oss vara din pålitliga städpartner för att skapa en ren och hälsosam miljö.

Vi utför dessa typer av städ:

Flyttstädning

Rainbow Städ erbjuder professionell flyttstädning som garanterar att din gamla bostad lämnas ren och fräsch inför nästa ägare eller hyresgäst.

Kontorsstädning

Rainbow Städ erbjuder professionell kontorsstädning som skräddarsys för att uppfylla specifika behov och krav för en ren och välskött arbetsmiljö. Vi ser till att kontoret är rent, organiserat och fräscht för att skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hemstädning

Med våra hemstädtjänster kan du njuta av en ren och välskött bostad utan att behöva lägga tid och ansträngning på städningen själv. Vi tar hand om dammsugning, dammtorkning, golvvård, badrum och kök för att ge dig en fräsch och inbjudande miljö i ditt hem. Låt oss sköta städningen så att du kan fokusera på att trivas i ditt hem.